Geen data beschikbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

COCKTAIL EXPERIENCE

Shake de perfecte cocktail
Samen de lekkerste cocktails maken? Wij gaan jou, je vrienden, collega’s, familie precies leren hoe je die maakt. Ontpop jezelf tot een cocktail kenner. Ontdek de tips en tricks voor het bereiden van een perfecte cocktail met Schiedams gedistilleerd.

Onze ervaren en gepassioneerde bartender leert je stap voor stap de kneepjes van het vak. Maak kennis met technieken, zoals shaken, stirren en builden. Bij de cocktails wordt een heerlijk bijpassend hapje geserveerd.

Ingrediënten Cocktail Experience

Kies in de kalender de gewenste datum en vul vervolgens het reserveringsformulier in. Alle bezoekers dienen 18+ te zijn. De cocktail experience is inclusief 2 cocktails en 2 bites en duurt van 17:30 tot 19:00.
De cocktail experience is te boeken op de beschikbare data in de kalender.

 

Ingrediënten Cocktail Experience

Reserveer in de kalender de Cocktail Experience voor een groep van minimaal 20 maximaal 50 personen. Kies in de kalender de gewenste datum en vul vervolgens het reserveringsformulier in. Alle bezoekers dienen 18+ te zijn. De cocktail experience is inclusief 2 cocktails en 2 bites. 
De cocktail experience is te boeken op woensdag, donderdag en vrijdag van 16.30 tot 18.00 uur en duurt 1,5 uur. In deze tijd heb je de Distillers Academy tot je beschikking.

 

 

experience meer

Na de masterclass de smaak te pakken?
Hou de website en social media in de gaten voor meer masterclasses en workshops voor de echte liefhebber en fijnproever van gedistilleerd.

Dagje S’DAM
S’DAM biedt een aantal tours en proeverijen, gericht op gin, jenever en gedistilleerd. Leuk in combinatie met de Distillers Masterclass of voor een dagje in Distillers District Schiedam.

Kijk voor het actuele aanbod op www.sdam.nl